Nio sportfiskevänliga boenden utsedda

För dig som reser till Gotland med havsöringsfiske i tankarna kan vi nu erbjuda tips på nio olika boendeanläggningar runt om på ön – alla utsedda som ”sportfiskevänligt boende”. De nio boendealternativen har valts ut som lämpliga boenden för sportfiskare och kan erbjuda anpassat boende samt information och förmåner för tillresta sportfiskegäster.

Fler boenden kan tillkomma efter hand. De nio som hittills uppfyllt de kriterier som Fiskeland Gotland formulerat är:
Tjauls gård, Maven stugor, Kappelshamns fritidsby, Norrvange stugor, Åminne fritidsby, Gangvide farm, BoRum, Mulde gård och fritid samt Gotlandsresor som driver Scandic Visby, Visby Gustavsvik och Strandvillan Visby.

Bokning och frågor görs direkt med de olika boendeanläggningarna. Mer om de nio boendena kan du läsa här.